Banknot 1.000 Euro - Czekolada mleczna.
Składniki
Cukier (49,28%), tłuszcz kakaowy (21,2%), mleko pełne w proszku (16%), masa kakaowa (12,9%), emulgator: lecytyna sojowa E322 (<1%), aromat: wanilia (<1%). Masa kakaowa: minimum 34% w czekoladzie mlecznej.
Wartości odżywcze
w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 2289 kJ / 549 kcal Tłuszcz: 33,3 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,5 g Węglowodany: 55,5 g - w tym cukry: 54,4 g Białko: 5,6 g Sól: 0,2 g
Informacje dla alergików
Może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych i włoskich, orzeszki ziemne, migdały, orzechy pistacjowe, laktozy i glutenu.
Warunki przechowywania
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przechowywać w temperaturze 16-20°C i przy wilgotności względnej 60%.
Polecamy